kuru serase için ürünler (3)

Tahıllar

Tahıllar

Tahıllar: Buğday, dünyada en çok yetiştirilen ve tüketilen tahıllardan biridir. İşte farklı formları ve kullanımları hakkında bir genel bakış: İşlenmiş buğday tahılları (buğday flakeleri, kepek vb.) ve tam tahıl veya ürünler halinde, daha fazla lif ve besin maddesi korur. Buğday unu, buğday tanelerinin öğütülmesiyle elde edilir. Rafine olma seviyesine göre şunları elde edebiliriz: Tam un (T150): Tam tahılı içerir, lif açısından zengindir. Yarım tam un (T110): Lif açısından biraz daha az, ama yine de besleyicidir. Beyaz un (T45 veya T55): Daha hafif olup, hamur işleri, beyaz ekmek ve birçok yemek hazırlığı için kullanılır. Buğday unu, yemek tarifleri ve hamur işleri için çok yönlüdür. Karbonhidrat, protein ve bazen lif sağlar.
Yaban domuzu

Yaban domuzu

Geleneksel Yaban Domuzu Terrinesi 90g Jean Brunet
Safran

Safran

LE SAFRAN DE ROMEGIER, Ardèche'de bulunan bir işletme, el yapımı yöntemlerle organik safran yetiştirmeye uzmanlaşmıştır. Safranımız, el ile yetiştirilmekte, toplanmakta, ayıklanmakta ve kurutulmaktadır. Pestisit veya kimyasal ürünler kullanılmadan doğal bir tarım uygulaması ile üretilmektedir. Safranımız, ISO 3632-2 standardına göre birinci sınıf olup, 2018 yılında genel tarım yarışmasında altın madalya kazanmış ve 2023 yılında da madalya almıştır. Geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz: - safran pistilleri - safran bazlı ürünlerden oluşan gurme sepeti - safran bazlı ürünlerden oluşan hediye seti - safranlı soğuk sabun - organik safran soğanları